Bespaar uw nabestaanden extra zorgen

Meer en meer dringt het besef door dat het niet onverstandig is al in een vroeg stadium na te denken over kosten die zich in de toekomt onvermijdelijk zullen presenteren. Voor een uitvaartverzekering is men nooit te jong zoals we allemaal helaas wel eens in onze directe familie of kenniskring hebben moeten ervaren.

Onze uitvaartverzekeringen zijn voor iedereen toegankelijk. Sluit u bij ons aan dan garanderen wij u dat u niet onaangenaam verrast gaat worden met een premieverhoging als gevolg van een medische enquete. Lang niet iedereen verkeert nu eenmaal in de gelukkige omstandigheid vrij te zijn van elke vorm van lichamelijk dan wel geestelijk ongemak of handicap. Voor meer informatie over onze uitvaartverzekeringen bel ons 089 300 077 of gebruik de bon links boven in het scherm. 

Welke dekking biedt onze uitvaartverzekering u:

Bij overlijden ten gevolge van een ongeval: Volledige uitkering van het verzekerde kapitaal vanaf de 1e betaalde maandpremie.

Bij overlijden ten gevolge van ziekte of ouderdom;   Binnen één jaar na ingangsdatum: U ontvangt alle premies zonder aftrek van kosten terug, er volgt géén uitkering.

                                                                                       Tussen de 13e en de 24e maand: U ontvangt 50% van het verzekerde kapitaal.

                                                                                       Vanaf de 25e maand: U ontvangt het volledige verzekerde kapitaal inclusief de jaarlijkse aangroei. 

En wist u dat;

  • bij een overlijden de resterende maandpremies volledig vervallen
  • u levenslang verzekerd blijft maar niet levenslang premie betaalt
  • er géén beperkende voorwaarden, uitsluitingen of premieverhogingen zijn die verband houden met uw gezondheid, handicap of invaliditeit
  • u tot en met de leeftijd van 84 jaar mag aansluiten tegen betaling van een maandelijkse premie 
  • kinderen tot 18 jaar zonder bijkomende kost zijn meeverzekerd
  • Testaankoop in de uitgave september/oktober 2017 de verzekering van onze maatschappij als Beste Koop" heeft getest!

Ik ga sparen: Sparen is met afstand de goedkoopste oplossing maar bent u wel bewust van de mogelijke gevaren die op de loer liggen. Blijft uw spaarpot ongemoeid als u voor onvoorziene kosten komt te te staan? Als u met kleine beetjes spaart zou het dan toereikend zijn in geval van een vroegtijdig overlijden?

Ik ben nog jong: U bent wel voorstander van een uitvaartverzekering maar wilt nog een paar jaar wachten. Besef dan wel dat de premie stijgt naarmate u ouder bent. We nemen als voorbeeld een 25 jarige persoon die zich verzekert voor een kapitaal van € 5.000 en kiest voor een premieduur van 20 jaar. Zijn maandpremie bedraagt € 12,72. De totale inleg bedraagt € 3.052,80.  Bent u 45 jaar dan betaalt u € 18,36 met als totale inleg € 4.406,40. 

Zijn er ook nadelen aan een uitvaartverzekering;

  • de dekking van de verzekering gaat pas in wanneer de 1e maandpremie is betaald én de ingangsdatum van de verzekering is bereikt
  • overlijden als gevolg van zelfmoord gedurende het 1e verzekeringsjaar is voor dekking uitgesloten
  • overlijden van de verzekerde, veroorzaakt door opzettelijke daad of op aansporing van de verzekeringnemer is voor dekking uitgesloten

 

 

Contacteer ons!
089 44 00 58